Betaling van kinderopvangtoeslag

uitbetalen-kinderopvangtoeslagBetaling van uw kinderopvangtoeslag

U heeft 2 keuzes als het gaat om het betalen van de kinderopvangtoeslag. U kunt ervoor kiezen om de kinderopvangtoeslag op uw eigen rekening te laten storten of deze rechtstreeks over te laten maken op de rekening van kinderopvang Spelendwijs Veenendaal.

De hoogte van toeslag is inkomensafhankelijk en van nog wat andere factoren. Meer over kinderopvangtoeslag berekenen leest u hier. Wij verrekenen dan in het laatste geval de opvangkosten met de kinderopvangtoeslag. Laat u de kinderopvangtoeslag direct aan ons overmaken? Laat het ons dan weten.

U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de verstrekking van de juiste gegevens voor uw kinderopvangtoeslag.

U blijft er zelf verantwoordelijk voor dat de gegevens voor uw kinderopvangtoeslag juist zijn. Ook als de toeslag rechtstreeks wordt uitbetaald aan de opvanginstelling. Verandert uw situatie of maakt u geen gebruik meer van kinderopvang? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door via Mijn toeslagen zodat de wijzigingen in de kinderopvangtoeslag worden doorgevoerd.

Wilt u de automatische uitbetaling stop zetten? Ga dan uw “mijn toeslagen” pagina en dien het “verzoek stoppen uitbetaling aan kinderopvang” in.

Kinderopvang-in-Veenendaal-Wat te doen bij vragen..

Wanneer u vragen heeft over het betalen van kinderopvangtoeslag, neem dan contact met ons op.  U kunt mailen via ons contactformulier of bellen naar 0318-507022.

Bron: www.belastingdienst.nl

Plaats een reactie