Tarieven van kinderopvang Spelendwijs Veenendaal

Tarieven van kinderopvang Spelendwijs Veenendaal

Spelendwijs Veenendaal hanteert het volgende tarief:

Het reguliere tarief voor afgesproken dagdelen is € 8,91 per uur.

De kosten van de kinderopvang

U sluit een plaatsingsovereenkomst af waarin een afnameduur van 48 weken per jaar wordt aangegaan. Betaling vindt plaats via een vast maandbedrag dat is berekend over :

– De afname van 2 dagdelen per week bestaande uit een morgendeel van 5 uur en een middagdeel van 4 uur of een andere combinatie van dagdelen,
– Elke ochtend een fruitmoment met vers fruit,
– Dagelijks een maaltijd tussen de middag met vers brood en beleg.
– Het aantal werkbare dagen per jaar
– Het aantal feestdagen en schoolvakanties
– Het uurtarief bedraagt € 8.91

Indien er sprake is van afwezigheid door ziekte, dan kunnen de gemiste dagdelen in overleg met de juf kosteloos worden ingehaald. Indien er sprake is van afwezigheid om welke andere reden dan ook, dan vindt er geen compensatie plaats.

Flex kinderopvang bij Spelendwijs Veenendaal

Wij als kinderopvang Spelendwijs Veenendaal bieden u als ouders de mogelijkheid uw zoontje of dochtertje op onverwachte momenten onder te brengen bij onze kinderopvang. Hiervoor hanteren wij het zgn flextarief van € 9,53 per uur.

tarieven kinderopvang veenendaal

Dit tarief is er voor de onvoorziene-en flexibele opvang die wij aanbieden. Dit betekent dat wanneer u te maken krijgt met een onvoorziene situatie zoals bijvoorbeeld het afzeggen van een oppas of een andere onvoorziene reden u uw (klein)kind gewoon bij ons kunt laten opvangen. Dit kan zijn voor één of meer uren maar ook voor een dagdeel.

Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen en aan te geven dat u uw kind komt brengen zodat de juf op de hoogte is van uw komst. Uiteraard geldt er door wet- en regelgeving een maximum aan het aantal kinderen dat bij ons per dagdeel mag verblijven.

Wat zijn de kosten voor kinderopvang?

Wat kost kinderopvang?

De exacte kosten voor kinderopvang bij Spelendwijs zijn afhankelijk van diverse zaken. Hoeveel dagdelen uw kind bij ons op de kinderopvang komt spelen is er 1 van. Ook speelt het inkomen van u als ouder(s) een rol. De hoogte van de de toegemoetkoming in de vorm van kinderopvangtoeslag in namelijk inkomensafhankelijk. Wij hanteren een prijs van €8,91 per uur. Hier gaat de kinderopvangtoeslag dus nog van af. Deze €8,91 betreft het reguliere tarief.

Wat kost kinderopvang per uur?

De prijs van kinderopvang bij Spelendwijs Veenendaal is € 8,91per uur, Hier kunt u de gemeentelijke bijdrage of kinderopvangtoeslag nog vanaf halen. Flexibele kinderopvang kost €9,53 per uur.

Wat kost kinderopvang per dag?

De kosten voor kinderopvang per dag zijn bij kinderopvang Spelendwijs Veenendaal gebaseerd op het aantal dagdelen dat u op 1 dag afneemt. Onze ochtenden bestaan uit 5 uur. De middag dagdelen bestaan uit 3 uur. Komt uw peuter alleen in de ochtend spelen. Dan zijn de kosten €44,55 per dagdeel. Bij de ochtend dagdelen zit een gezonde lunchmaaltijd inbegrepen. Komt uw kindje alleen in de middag, dan zijn de kosten 3 x 8,91 = €26,73 Uw gemeentelijke subsidie of kinderopvangtoeslag kunt u nog van dit bedrag afhalen.

Wat kost kinderopvang in 2023?

De maximum uur prijs voor dagopvang, vastgesteld van overheidswege op €9,12. Bij Spelendwijs Veenendaal hanteren wij een prijs van €8,91 per uur voor reguliere kinderopvang. Flexibele kinderopvang kost € 9.53 per uur.

Vragen over de tarieven van kinderopvang bij Spelendwijs Veenendaal

Heeft u vragen? Of wilt u ons beter leren kennen? Kom dan eens samen met uw zoontje of dochtertje  langs op onze locatie aan de dr. Colijnstraat in Veenendaal. Voor een afspraak  mailt u ons via ons contactformulier. Bellen mag ook, dit doet u naar 0318-507022.

Kinderopvang-in-Veenendaal-