Onze peuterspeelzaal in Veenendaal aan de Dr Colijnstraat

Over onze peuterspeelzaal in Veenendaal

Spelendwijs Veenendaal heeft net een frisse en vrolijk ingerichte peuterspeelzaal in Veenendaal aan de Dr Colijnstraat 70 in Veenendaal. Onze opvang staat vol met leuke en leerzame spulletjes en spellen.
Daarnaast hebben wij een mooi, ruim, overzichtelijk en afgesloten speelplein waar uw zoontje of dochtertje naar hartenlust kan spelen.

Benieuwd naar onze peuterspeelzaal? Bekijk dan hier alvast een sfeerimpressie.

Peuterspeelzaal Veenendaal

Hygiëne en veiligheid van onze peuterspeelzaal

Hygiëne en veiligheid staan bij Spelendwijs Veenendaal hoog in het vaandel. Wij garanderen u dan ook dat uw kind in een schone, veilige en stimulerende omgeving wordt opgevangen zodat hij of zij heerlijk kan spelen en leren. Wilt u meer weten over hygiëne en veiligheid? Vraag dan naar ons GGD inspectierapport voor inzage.

Openingstijden van onze peuterspeelzaal

Onze peuterspeelzaal is open van maandag t/m vrijdag. Tijdens deze dagen bieden wij dagdelen die bestaan uit 5 uur in de morgen en 3 uur in de middag.

Geen verplichte vaste dagen voor onze peuterspeelzaal
Bij Spelendwijs Veenendaal bent u niet verplicht om te kiezen voor vaste dagen. Echter vanuit pedagogisch oogpunt adviseren wij u wel zoveel mogelijk regelmaat aan te houden. Een vast ritme en herkenbare gezichten zorgen immers voor een veilig en vertrouwd gevoel. Hetgeen uiteraard een basis legt voor uw kind om zich te ontwikkelen.

Bereikbaarheid van onze peuterspeelzaal
U vindt onze peuterspeelzaal aan de Dr Colijnstraat 70 in Veenendaal. Onze locatie ligt aan de rand van Veenendaal-Zuid en is daarom eenvoudig te bereiken vanuit o.a. het Petenbos en Veenendaal-West.

Brengt u uw kind / kleinkind met de fiets naar onze peuterspeelzaal? Dan kunt u deze eenvoudig stallen in onze fietsenrekken. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren op de aangelegen parkeerruimte.

Toeslag voor de peuterspeelzaal

Mede doordat Spelendwijs Veenendaal staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen komen veel ouders in aanmerking voor de toeslag van de opvang van hun zoontje of dochtertje.

Wilt u meer weten over de regeling “toeslag peuterspeelzaal” Bekijk dan onze toeslagenpagina of neem direct contact met ons op. Wij adviseren u graag bij het zoeken naar de toeslagmogelijkheden.

Wilt u zelf de sfeer proeven?

Vraag dan vrijblijvend een rondleiding aan met 1 van onze juffen . U kunt dan onze peuterspeelzaal zelf zien en ontmoet u wellicht de toekomstige juf van uw kind. Uiteraard is uw zoontje of dochtertje van harte welkom om alvast te komen spelen.

Kinderopvang-in-Veenendaal-Wat te doen bij vragen..

Heeft u vragen? Of wilt u ons beter leren kennen? Neem dan contact met ons op.  U kunt mailen via ons contactformulier of bellen naar 0318-507022.