Maak kennis met de begeleidsters van kinderopvang Spelendwijs

Het team van kinderopvag Spelendwijs Veenendaal

De groep juffen van Spelendwijs Veenendaal is al met al een goed en prettig team. We hebben een groep met een gevarieerde leeftijdsopbouw en wij beschikken over ervaring en jong enthousiasme. Onze juffen zetten zich dagelijks in om uw kind een fijne tijd te bieden bij Spelendwijs Veenendaal.

Maak kennis met de juffen

Juf Silvia

pedagogisch medewerkster Spelendwijs

Juf Silvia is een eind twintiger. Silvia is speciaal opgeleid op het gebied van VVE. Zij heeft de kennis, ervaring en de rust om kinderen die achter blijven in hun ontwikkelingen ten opzichte van hun leeftijdsgenootjes te helpen om de achterstand in te lopen c.q. weg te werken. Haar trots is kinderen zonder achterstand te kunnen aansluiten bij de start van groep 1.

Juf Marlies

Juf Marlies van Pelt

Is een eind vijftiger en is jarenlang leidster op een kleuterschool geweest, heeft daarna als pedagogisch medewerkster bij een kinderopvangorganisatie in Veenendaal gewerkt en brengt sinds april 2016 haar expertise bij Spelendwijs in.

Juf Ilona

Juf Ilona van Spelendwijs Veenendaal

Juf Ilona is een midden-dertiger pedagogisch medewerkster die circa 5 jaar in midden Nederland op allerlei kinderopvanglocaties, peuterspeelzalen en BSO’s in de keuken heeft gekeken. Op al die locaties heeft zij kunnen leren hoe het wel en hoe niet moet. Deze ervaring zet zij in om Spelendwijs naar een kwalitatief hoog niveau te brengen. Juf Ilona is betrokken en kan met gepaste trots melden dat zij mede-eigenaresse is van Spelendwijs.

Juf Sonja

Juf Sonja Verkerk

Juf Sonja is een begin zestiger. Sonja “loopt” al vele jaren mee en heeft op verschillende plaatsen in het klant in allerlei kinderopvang-organisaties gewerkt. Sonja heeft de leeftijd bereikt dat zij kan stoppen met werken, maar wil als vrijwilligster haar bijdrage leveren aan het spelend wijs maken van de kinderen.

Juf Karlijn

Juf Karlijn van Schoor

Juf Karlijn is met haar gezin woonachtig in ede, ze is 33 jaar en versterkt het team van Spelendwijs op de vrijdagen!

Juf Natascha

juf natascha Spelendwijs Veenendaal

Juf Natascha is enthousiast en gepassioneerd als het gaat om de begeleiding van peuters en kleuters.

Juf Renske

Renske pedagogisch medewerkster bij kinderopvang Spelendwijs Veenendaal

.

Wat willen wij als team laten zien?

Wij willen graag aantonen dat de wereld van de kinderopvang niet alleen maar een financiële wereld is van  kommer en kwel. We willen laten zien dat door goed te organiseren en flexibel te werk gaan het heel goed mogelijk is om voor de kinderen een plezierige omgeving te creëren waarin niet alleen zij, maar ook de leidsters met veel plezier kunnen verblijven. Wilt u meer weten? Bekijk dan ook ons gezondheids-en veiligheidsplan.

Voor wie zijn onze juffer er?

Spelendwijs Veenendaal is er voor groepen peuters op een kinderdagverblijf. De opvang is er voor peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Spelendwijs Veenendaal hanteert de christelijke normen en waarden.

Meer over onze visie op peuteropvang?

Een heldere visie op kinderopvang is voor Spelendwijs Veenendaal van belang. Onze normen, waarden, missie en visie zijn dan ook met zorg geformuleerd en worden vol passie uitgedragen door de medewerksters van onze kinderopvang.

Heeft u vragen voor de juffen?

Heeft u vragen? Of wilt u ons beter leren kennen? Neem dan contact met ons op.  U kunt mailen via ons contactformulier of bellen naar 0318-507022.

Kinderopvang-in-Veenendaal-

Hallo leuk dat je een kijkje neemt op onze website!!

Wilt u meer weten over ons? 

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding. Zo maakt u kennis met de juffen en proeft u de sfeer op onze peuterspeelzaal. Uiteraard is uw kindje en eventueel uw partner van harte welkom!
Rondleiding aanvragen
close-link