Maak kennis met de mensen van kinderopvang Spelendwijs

Het team van kinderopvag Spelendwijs Veenendaal

De groep juffen van Spelendwijs Veenendaal is al met al een goed en prettig team. We hebben een groep met een gevarieerde leeftijdsopbouw en wij beschikken over ervaring en jong enthousiasme. Onze juffen zetten zich dagelijks in om uw kind een fijne tijd te bieden bij Spelendwijs Veenendaal.

Wat willen wij als team laten zien?

Wij willen graag aantonen dat de wereld van de kinderopvang niet alleen maar een financiële wereld is van  kommer en kwel. We willen laten zien dat door goed te organiseren en flexibel te werk gaan het heel goed mogelijk is om voor de kinderen een plezierige omgeving te creëren waarin niet alleen zij, maar ook de leidsters met veel plezier kunnen verblijven. Wilt u meer weten? Bekijk dan ook ons gezondheids-en veiligheidsplan.

Voor wie zijn onze juffer er?

Spelendwijs Veenendaal is er voor groepen peuters op een kinderdagverblijf. De opvang is er voor peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Spelendwijs Veenendaal hanteert de christelijke normen en waarden.

Meer over onze visie op peuteropvang?

Een heldere visie op kinderopvang is voor Spelendwijs Veenendaal van belang. Onze normen, waarden, missie en visie zijn dan ook met zorg geformuleerd en worden vol passie uitgedragen door de medewerksters van onze kinderopvang.

Heeft u vragen voor de juffen?

Heeft u vragen? Of wilt u ons beter leren kennen? Neem dan contact met ons op.  U kunt mailen via ons contactformulier of bellen naar 0318-507022.

Kinderopvang-in-Veenendaal-

Hallo leuk dat je een kijkje neemt op onze website!!

Wilt u meer weten over ons? 

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding. Zo maakt u kennis met de juffen en proeft u de sfeer op onze peuterspeelzaal. Uiteraard is uw kindje en eventueel uw partner van harte welkom!
Rondleiding aanvragen
close-link