Kinderopvang Veenendaal van Spelendwijs

Peuteropvang in Veenendaal

Spelendwijs Veenendaal biedt u betaalbare en betrokken peuteropvang in Veenendaal. Wij werken vanuit onze christelijke normen en waarden. Onze missie en visie op peuteropvang is helder. Wij zien het als onze plicht om uw kind al spelendwijs wijzer te maken en het u, als ouder(s) zo makkelijk mogelijk te maken om betrokken te blijven bij de ontwikkeling van uw kind.

Onze peuteropvang in Veenendaal

Onze peuterspeelzaal bevindt zich aan de Dr. Colijnstraat 70 in Veenendaal en is goed te bereiken voor mensen uit Veenendaal Zuid, Oost en West. Er is voldoende parkeergelegenheid en komt u op de fiets dan kunt u deze eenvoudig kwijt in onze fietsenstalling.

Waarom uw zoontje of dochtertje bij ons op de juiste plek is, leest u hieronder. Wilt u meer weten? Bekijk dan ook onze visie op kinderopvang.

Kinderen spelend wijzer maken:

Binnen onze kinderopvang werken wij met een methodiek die er voor zorgt dat uw kind zich op een leuke en effectieve wijze kan ontwikkelen. Uiteraard spelen onze juffen een belangrijke rol in de begeleiding van uw kind.

Over kinderopvang veenendaal spelendwijs

Zo werken de juffen van Spelendwijs Veenendaal kindgericht en kijken welke methodiek goed bij uw kind past en welke niet. Het uitgangspunt is altijd om al spelenderwijs uw zoontje of dochtertje wijzer te maken waarbij wij voor een veilige omgeving zorgen zodat uw kind zal groeien in zijn of haar ontwikkeling.

Betrokkenheid en betaalbare kinderopvang:

Binnen kinderopvang Spelendwijs Veenendaal vinden wij het belangrijk om u als ouder de mogelijkheid te geven maximaal betrokken te blijven bij de opvang van uw kind. Zo bent u door in te loggen op ons ouderportaal eenvoudig op de hoogte van de ontwikkelen van uw zoon of dochter. Daarnaast kunt u via ons portaal eenvoudig in contact komen met de juf.

Het betaalbare tarief dat wij hanteren voor onze kinderopvang kunnen wij bieden doordat wij werken met zelfsturende teams van pedagogisch medewerkers die weten wat zij doen. Wij hebben dan ook geen onnodige kosten voor een breed managementteam.

Flexibele kinderopvang voor last minute oppas:

Met onze last minute oppas bieden wij u als ouder een extra service. Zeker in deze tijd van overvolle agenda’s, zien wij ouders steeds vaker gebruik maken van deze dienst.

Wanneer u op een onverwacht moment of bij onvoorziene omstandigheden oppas nodig heeft kunt u, buiten de met u af afgesproken reguliere dagdelen terecht op onze peuterspeelzaal aan de Dr. Colijnstraat 70 in Veenendaal.

Het enige wat u hoeft te doen is te bellen of te mailen tijdens onze openingstijden om door te geven dat u er met uw kind aankomt en de juf staat klaar om uw kind op te vangen.

Wat te doen bij vragen..

Heeft u vragen? Of wilt u ons beter leren kennen? Kom dan eens samen met uw zoon of dochter langs op onze locatie aan de dr. Colijnstraat in Veenendaal. Voor een afspraak  mailt u ons via ons contactformulier. Bellen mag ook, dit doet u naar 0318-507022.

Kinderopvang-in-Veenendaal-