Onze visie op kinderopvang

Visie kinderopvang Spelendwijs Veenendaal:

Kinderen spelend wijzer maken:

Wij werken met een bewezen effectieve, kindgerichte methodiek en met een team van ervaren en bekwame begeleidsters binnen een stimulerende, veilige en hygiënische omgeving. Op deze manier creëren wij de ideale omstandigheden voor ieder kind om zich te ontwikkelen.

Betrokkenheid en betaalbare kinderopvang:

Daarnaast houden wij de opvang voor de ouders en hun omgeving betaalbaar en maken wij het voor hen makkelijker om betrokken te blijven bij de ontwikkeling van hun kind. Dit doen wij door slimmer te organiseren en door toepassing van de laatste technologische middelen. Uiteraard beperken we de overheadkosten tot een minimum.

visie kinderopvang spelendwijs

Ook voor last minute oppas:
Wij zien in deze tijd ouders met overvolle agenda’s. Voor ons reden om kinderopvang Spelendwijs Veenendaal flexibel te maken als het gaat om opvang op een onverwacht moment of bij onvoorziene omstandigheden. Buiten de afgesproken dagdelen kunt u ons bellen en last minute oppas voor uw kind regelen. Zo lossen we het probleem van last minute oppas regelen van ouders op.

U belt of mailt tijdens openingstijden om door te geven dat u uw kind komt brengen en de juf staat klaar om uw kind op te vangen.  Last minute oppas regelen wordt zo een stuk makkelijker en relaxter.

Missie Spelendwijs Veenendaal:

Het is onze missie om betaalbare, moderne en kindgerichte opvang te bieden die kinderen spelend wijzer maakt en de ouders in staat stelt om maximaal betrokken te blijven bij de ontwikkeling van hun kind.

Wat te doen bij vragen..

Heeft u vragen? Of wilt u ons beter leren kennen? Neem dan contact met ons op.  U kunt mailen via ons contactformulier of bellen naar 0318-507022.

Kinderopvang-in-Veenendaal

Hallo leuk dat je een kijkje neemt op onze website!!

Wilt u meer weten over ons? 

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding. Zo maakt u kennis met de juffen en proeft u de sfeer op onze peuterspeelzaal. Uiteraard is uw kindje en eventueel uw partner van harte welkom!
Rondleiding aanvragen
close-link