Nieuwe pedagogisch medewerksters van Spelendwijs Veenendaal

Maak kennis met juf Eline en Juf Sylvia van Manen

Wellicht is het u opgevallen dat er wat nieuwe “gezichten rondlopen” bij Spelendwijs. Via deze weg stellen onze nieuwe pedagogisch medewerksters zich graag aan u voor.

Mijn naam is Silvia van Manen.
Ik ben 26 jaar en samen met mijn vriend woon ik in Veenendaal.
Sinds 2012 ben ik pedagogisch medewerker en werk ik met veel plezier in de kinderopvang.

Sinds februari werk ik bij Spelendwijs, ik heb het hier erg naar mijn zin en hoop hier nog lang te mogen blijven.

Wil je meer weten? Of wilt u persoonlijk kennis maken? Dan kunt u mij natuurlijk altijd op de peuterspeelzaal even aanspreken:)Beste ouders,

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Eline en ik ben getrouwd met Wessel. Samen hebben we 3 kinderen Salomé (2010), Samgar (2013 en sefanja (2014). Wij wonen sinds 2016 in Veenendaal. Ik heb een sociale opleiding genoten. Afgelopen jaren heb ik fulltime mogen genieten van mijn kinderen!
Sefanja gaat sinds Januari naar de peuterspeelzaal van spelendwijs. Waardoor ik op het idee kwam om mij als vrijwilliger aan te melden. Inmiddels werk ik daarnaast ook als invalkracht. Dit doe ik met heel veel plezier!

Groeten,

Eline

Nieuwsgierig naar onze andere pedagogisch medewerksters?

Wilt u meer weten over onze nieuwe juffen? Neem dan contact met ons op.  Of bent u nieuwsgierig naar de andere pedagogische medewerksters? Maak dan hier kennis met de begeleidsters van Spelendwijs.