Regels die kwaliteit van onze kinderopvang waarborgen

Regels kinderopvang

Uiteraard doen wij er als kinderopvang Spelendwijs Veenendaal alles aan om onze kinderopvang goed en veilig te houden en waar mogelijk te verbeteren. Zo hebben wij vanuit kwaliteitszorg en verbetermanagement o.a. huisregels opgesteld die helderheid verschaffen aan u als ouder(s) en onze begeleidsters.

Kwaliteitszorg en verbetermanagement..

Dit beleid zorgt ervoor dat onze kinderopvang in Veenendaal dusdanig is ingericht en opgezet dat u uw zoontje of dochtertje met een veilig en vertrouwd gevoel bij ons achterlaat. Wij zetten het creëren van een veilige omgeving en de ontwikkeling van uw kind op de eerste plaats.

Veiligheid als basis voor ontwikkeling

Wij zien het creëren van een veilige omgeving als de fundering onder een goed en verantwoorde pedagogische omgeving. Pas wanneer deze omgeving creëert en bewaakt is worden er stappen gezet in de ontwikkeling van uw kind.

Investeren in technologische en leerprogramma’s

Door continue de kwaliteit van onze kinderopvang op peil te houden en door te investeren in een technologieën en speel en leer hulpmiddelen bieden wij u kind niet alleen een leuke tijd op onze kinderopvang maar krijgen zij ook de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen.

Meer over de kinderopvang regels

Vanaf 2012 zijn er nieuwe regels voor kinderopvang vanuit de overheid opgesteld. Zo zijn er maatregelen genomen die kwaliteit en veiligheid van kinderopvang verbeteren. Uiteraard volgen ook wij deze richtlijnen en normen.

Meer weten? Bekijk dan ook de protocollen kinderopvang waar wij ons aan houden.

Kinderopvang-in-Veenendaal-

Wat te doen bij vragen..

Heeft u vragen over? Of wilt u ons beter leren kennen? Neem dan contact met ons op.  U kunt mailen via ons contactformulier of bellen naar 0318-507022.