Dit verwachten wij van onze pedagogische medewerksters

De verantwoordelijkheid die wij samen hebben

Als pedagogisch medewerkster van Spelendwijs Veenendaal ben je verantwoordelijkheid voor het creëren en waarborgen van een hoogwaardig pedagogischklimaat. Een veilige en inspirerende omgeving is namelijk de basis voor peuters om zich optimaal te kunnen ontplooien.

Uiteraard biedt jouw opleiding, de ondergrond voor het creëren van veiligheid en kwaliteit binnen onze organisatie. Daarnaast willen wij als organisatie jou de nodige tools aanreiken waarmee jij een positieve bijdrage kunt leveren die ten goede komt van ons pedagogischklimaat.  Zo investeren wij in (bij)scholing en krijg je de mogelijkheid om kennis- en informatiedagen bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomsten worden relevante thema’s besproken met mensen uit onze branche.

Hoe wij als organisatie verbeterslagen kunnen maken

Als medewerkster vragen wij jou ook om ons te rapporteren wanneer jij zaken signaleert die voor verbetering vatbaar zijn. Daarnaast waarderen wij het als organisatie enorm wanneer je met ons meedenkt over de veiligheid en kwaliteitswaarborgring. Dus wanneer je suggesties hebt, laat het ons dan weten.