Bekijk de sfeerimpressie van peuterspeelzaal Spelendwijs in Veenendaal

veiligheid peuterspeelzaal veenendaalEen sfeerimpressie van onze peuterspeelzaal in Veenendaal

Onze peuterspeelzaal in Veenendaal is onlangs opnieuw ingericht en is een moderne, veilige, vrolijke en leerzame omgeving geworden. Uw kind kan bij ons volop spelen en leren met behulp van allerlei leuke spelletjes, speelgoed en andere spulletjes.

Zo kan uw zoontje of dochtertje samen met onze andere peuters naar hartenlust spelen in onze speel keuken of met het autospeelpark, de blokken, in de supermarkt,  met de treinen of in de verkleedhoek.

sfeerimpressie peuterspeelzaal in veenendaal

Daarnaast kunnen zij heerlijk samen met de andere kinderen en de juffen knutselen op onze
overzichtelijk en gezamenlijke tafels en is er voldoende ruimte om leuke spelletjes te doen.

Daarnaast maken onze juffen een leuk en leerzaam programma vol met leuke en stimulerende activiteiten die uw kind verder helpen in zijn of haar ontwikkelingen. Zo spelen wij regelmatige actieve spelletjes, gaan we zingen, dansen en worden er verhalen voorgelezen.

Buiten activiteiten

Afhankelijk van het seizoen worden er regelmatig leerzame en leuke activiteiten georganiseerd. Zo gaan we bijvoorbeeld op onderzoek uit in het bos, naar de kinderboerderij of we naar de groenteboer.

Enthousiast geworden? 

Vraag dan vrijblijvend een rondleiding aan en proef de sfeer en maak direct kennis met juf Marlies en / of juf Sonja.

Heeft u vragen over de het aanvragen van kinderopvangtoeslag, onze bereikbaarheid, onze openingstijden en of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen met 0318 507022 of mail naar info@spelendwijsveenendaal.nl.