Sfeerimpressie peuterspeelzaal Spelendwijs

Peuterspeelzaal VeenendaalOver peuterspeelzaal Spelendwijs Veenendaal

Peuterspeelzaal Spelendwijs Veenendaal is onlangs verbouwd en daarmee een vrolijk ingericht lokaal geworden dat vol staat met leuke en leerzame spulletjes en spellen.

Buiten spelen

Buiten spelen is gezond en daarom mag een speelplein uiteraard niet ontbreken. Bij kinderopvang Spelendwijs hebben wij dan ook een volledig afgesloten en overzichtelijk speelplein waar uw zoon of dochter naar hartenlust kan spelen.

Hygiëne en veiligheid

veiligheid peuterspeelzaal veenendaalUw kind komt terecht in een veilige, schone en stimulerende omgeving waarin hij of zij heerlijk kan spelen en leren. Onze peuterspeelzaal voldoet aan alle hygiëne en veiligheidseisen zoals de GGD deze stelt. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan tijdens de rondleiding naar de inspectierapporten voor inzage.

Bereikbaarheid

Onze peuterspeelzaal ligt in aan de rand van Veenendaal-Zuid en is eenvoudig te bereiken vanuit Veenendaal-West en het Petenbos.

Vaders en moeders, opa’s en oma’s die hun(klein) kind met de fiets willen wegbrengen en ophalen hebben bij ons voldoende ruimte om hun fiets te stallen. Komt u met de auto? Dan kunt u deze parkeren op de aangelegen parkeerruimte.

Heeft u vragen of wilt u langskomen?
Ga dan naar onze contactpagina.