Nieuw bij Kinderopvang Spelendwijs Veenendaal, onze 3 plus club

Kinderopvang Spelendwijs Veenendaal start met plus 3 club

Bij Spelendwijs Veenendaal zijn we onlangs gestart met een 3 plus club.
Uw kindje kan samen met andere peuters alvast zijn of haar eerste stapjes zetten richting de basisschool. Deze groep richt zich speciaal op de laatste stapjes die een peuter zet in zijn of haar ontwikkeling van peuter tot kleuter!

De 3 plus club in het kort:

Aan de hand van tal van leuke en leerzame activiteiten bereiden wij uw peuter voor op de overgang van Spelendwijs naar groep 1 van de basisschool. Onze 3 plus club ondersteunt uw peuter in de ontwikkeling naar deze nieuwe fase. Dit zal gebeuren binnen de vertrouwde omgeving van Spelendwijs.
We gebruiken hiervoor special ontwikkelingsmateriaal en bieden daarnaast aansluitende activiteiten aan. Dit gebeurt onder begeleiding van onze eigen “ juffen”.
Zij weten namelijk als geen ander hoe zij een programma kunnen aanbieden dat aansluit bij de belevingswereld en het niveau van uw peuter.

3 plus groep van kinderopvang Spelendwijs Veenendaal

Over het programma

We gaan in de weer met leuke, prikkelende en leerzaam thema’s. Thema’s die aansluiten bij het programma van de basisschool. Zo gaan we onder andere aan de slag met het ontwikkelen van de fijne motoriek, sociale vaardigheden, emotionele ontwikkeling en uiteraard zullen de eerste taal- en rekenprikkels ook niet ontbreken.

Wanneer kunt u uw peuter naar de 3+ club brengen?

De 3 plus club zal in eerste instantie iedere dinsdagmiddag worden aangeboden. U kunt uw kindje dan brengen van 13:00 uur tot 16:00 uur. We zullen de grote van de groep goed in de gaten houden. Mocht deze te groot worden, dan zullen we ook andere middagen het 3 club programma gaan aanbieden.

Het tarief van de 3 plus club dinsdagmiddag groep:

Het tarief is gelijk aan het tarief dat u nu betaalt voor de opvang van uw peuter. Hierin verandert dus niets. Meer informatie over onze tarieven vindt u hier!

Aanmelden

Wilt u uw peuter aanmelden? Dan kunt u dit doorgeven aan één van de juffen. U kunt ons ook mailen via info@spelendwijsveenendaal.nl.
Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct online inschrijven kan ook via ons plaatsingsformulier.